Over Schrijnwerk Wijman

Over Schrijnwerk Wijman

Maatwerk

Algemeen Schrijnwerk Wijman in Genk is een professioneel schrijnwerker die zich heeft gespecialiseerd in maatwerk. Of dat nu gaat om kasten in de keuken, badkamers, dressings en slaapkamers, of om het plaatsen van binnendeuren, massieve trappen, parket, terrassen, muurbekleding en carports. Algemeen Schrijnwerk Wijman heeft 14 jaar ervaring als gecertificeerd houtwerker en ontwerper en maakt het project naar uw precieze wensen.

Oog voor detail

Voor Algemeen Schrijnwerk Wijman in Genk betekent oog voor detail niet alleen de perfecte afwerking leveren, maar tevens ervoor zorgen dat in het ontwerpproces altijd rekening wordt gehouden met wat uw specifieke behoeften zijn. Daarbij wordt zelfs voor de perfecte ergonomie gezorgd, op maat gemaakt op uw lichaamsbouw en die van uw gezin.

Uw wensen staan centraal

Uw tevredenheid staat altijd op de eerste plaats. Algemeen Schrijnwerk Wijman ontwerpt naar uw smaak, uw behoeften en met de materialen die passen bij u. De keuze daarin is ongelimiteerd. En natuurlijk zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit krijgt voor het budget waarmee we uw project gaan realiseren. Maak snel en afspraak en we komen bij u langs om al uw wensen met u door te nemen, een plan op te stellen en een offerte te maken.